Bamble Idrettsforening - Fotball

KANSELLERING av Badeparkencup 2020

Postet av Bamble Idrettsforening - Fotball den 10. Mar 2020

Ang kansellering av Badeparkencup 2020

Bamble Idrettsforening (BIF), Fotballgruppa har i dag kl.1800 vært i møte med Bamble Kommune og Kommunelegen.

I dette møtet ble det besluttet å kansellere Badeparkencup 2020.

Vi lytter selvfølgelig til de pålegg og råd som nasjonale helsemyndigheter gir, og derfor ble det - i samråd med Bamble Kommune, inkl Kommunelege og kommunalt helsepersonell - besluttet å kansellere Badeparkencup 2020. Dette gjøres for å sikre helse og redusere smittespredning.

BIF er glade for at det blir gitt tydelige retningslinjer fra lokale myndigheter.

Vi beklager at Cupen kanselleres, omsorg og sikkerhet for deltagende spillere og deres foreldre må alltid veie tyngst. Hensynet til deltagere, frivillige og alle involverte kommer i første rekke - ingen skal bli syke i forbindelse med BIFs arrangement. Det eneste riktige for oss nå er å avlyse alle arrangement. Vi tar ansvar i den nasjonale dugnaden om å begrense smitte av coronaviruset.

Vi beklager ulempene dette vil medføre for alle involverte. Selvfølgelig er det trist for alle som har gledet seg til å delta, og vi lover at Badeparkencup er tilbake i 2021. Dere er alle hjerteligst velkomne tilbake til neste år!

Bamble Idrettsforening vil naturligvis tilbakebetale alle påmeldingsavgifter.

Styret i Fotballgruppa

Cupstyret i Badeparkencup